garderob_edited_edited.jpg

AFFÄRSIDÉ

Skönhet, ordning & funktion

Organized@home strävar efter att skapa skönhet, ordning och funktion. "Det ska va lätt att leva". Förvaring behöver inte vara tråkig och kan integreras i ditt befintliga hem. Vi vet att många privatkunder vill skapa återhämtning i sin hemma miljö och ofta behöver hjälp på vägen att rensa och skapa effektiv förvaring. På samma sätt som kontor vill skapa miljöer för sina medarbetare att trivas på.


Vi har erfarenheten och kunskapen att med känsla för dina behov skapa den helhet som eftersträvas och engagemanget att se till att det genomförs med rätt experter och samarbetspartners. Sedan 2005 har vi skapat många nöjda kunder i hela Stockholms området.


Behovet av enkelhet, rymd och tid gör att vi behöver underlätta vardagen. Vi hjälper dig att hitta saker och minimera känslan av rörighet och stress. 


Organized@home vet hur man kan uppnå enastående resultat oavsett budget.

 
Nina.jpg

NIGRA DESIGN
ORGANIZED
@HOME

Nina Grapenmyr

 

OM ORGANIZED
@HOME

NiGra Design & Organized@home drivs av Nina Grapenmyr. Hon är uppvuxen i ett konstnärshem och har alltid haft ett gott öga till färg, form och material. Hon är utbildad Homestaging konsult och Visual Merchandiser och är därför van att snabbt se potentialen i en bostad och arrangera möblemang och inredning.

Nina är diplomerad färgsättare inom NCS färgsystem. Hon har även jobbat i över 7 år på välkända Måleributiken, på tyg & tapet avdelningen i Alvik, Stockholm.


Många kunder och konsultationer har gett henne mycket stort förtroende, erfarenhet och glädje. Att färgsätta hem och skapa nöjda kunder har blivit en drivkraft. Detta har även givetvis bidragit till hennes gedigna och uppdaterade kunskaper i olika sortiment och märken.

I dag driver Nina NiGra Design & Organized@home och jobbar med det hon älskar: Att skapa vackra, funktionella hem och miljöer med personlighet och bra förvaring.


Företaget samarbetar och jobbar med Mirror Line som är ledande inom skräddarsydda garderober och skjutdörrar i Finland. Nina skapade deras första showroom i Sverige, Täby. I dag finns de även på den svenska marknaden. Organized@home skräddarsyr din förvaring med Mirror Lines lösningar och optimerar din planlösning efter dina behov.


Vi samarbetar även med andra experter inom området för att ge bästa möjliga slutresultat och nöjda kunder.